Oriveden maltilliset talebanit


Merkittävä med kollat repeämä by reetta
April 13, 2012, 11:55 am
Filed under: Uncategorized

Hiihdin itselleni kainalosauvat. Melkein kaikki lumet sulivat. Ihoni ja lihani leikattiin auki. Melkein kaikki lumet tulivat takaisin. Tunsin pehmeinä töytäisyinä selkärangassani, kuinka polveeni hakattiin vasaralla ruuveja. Hain yleistä asumistukea, sairauspäivärahaa, vahingonkorvauksia, syventävien opintojen kokonaismerkintää ja tutkintotodistusta. Minulle haettiin kaupasta vessapaperia ja maitoa. Lokit palasivat viikkoa aiemmin kuin viime vuonna. Paistoi aurinko vaikka ei olisi pitänyt. Valmistuin.

Se, kun on surkeampana kuin on ollut vuosikausiin ja 54 kaveria kirjoitti seinällesi Onnea!. Se on niin kutsuttu elämänmuutoskriisi ja aika monta karannutta kuumailmapalloa. Keywords: työ, vapaus, sosiaalipummit, kirjailijat, liiallisen istumisen aiheuttamiin verisuonisairauksiin kuolevat toimistotyöntekijät, silkasta olemisen riemusta elävät & kevät.

Sitten olisi tämä kirjoittamisen ja hengittämisen mielekkyyden välinen rustoittunut kytkös. Tahkoo, haukkoo. Teksti ei suju, ilma ei kulje: ei suutele. Voiko se olla niin? Eikö se ole ennenaikaisen itsetuhon alimmainen askelma? Onko se tarvittava omistautumisen aste? Valamon hautausmaan esitietolomake?

Luettujen osastolla olen mm. pitänyt hurjasti Kristianin Itsekseen muuttuvasta ja Meriluodon Pahat unet luettuani kokenut, että vaivalla sahaamistani laudanpätkistä rakennettiin salaa uusi Guggenheim herran vuonna 1958.

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

hyvin teit

Comment by rebel sailor
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: